Vegan Fox

Néhány szóban a Vegan Foxról

Az alapító, Maija

Maija Rieksta-Riekstina a Vegan Fox megalkotója és vezetője karriert váltott évekkel ezelőtt és indult el a saját útján. Nem félt kilépni egy nagyvállalat biztos egzisztenciát adó világából, hogy környezettudatos családanyaként kitanuljon egy számára teljesen új területet, mert elég bátorságot adott neki az, hogy valóban a fenntartható jövőt építi.

Miben más a Vegan Fox?

Manapság egyre többen térnek vissza a természetes alapanyagok felhasználásához, egyre többen értik meg, hogy mekkora felelősségünk van környezetünk védelmében, beleértve a növényeket és az állatokat egyaránt. Ugyanakkor a Vegan Fox család ennél is többet tesz: szabad kapacitását a gyakorlatban is az állat-, és környezetvédelemre fordítja személyes önkéntes munkavégzéssel, valamint alapítványok támogatásával.

A vegán embléma

Minden egyes terméket bevizsgáltat és regisztráltat a vállalat a Vegan Society-vel, ezzel biztosítva, hogy minden kritériumnak megfeleljen. A termékeket kézzel készítik, a beszállított alapanyagokat szigorúan ellenőrzik és semmilyen gyártási folyamatban nem történik állatokon végzett kísérlet.

Az összetevők

Egyik összetevő sem állati eredetű. Nincs „csodatévő” zselatin, lanolin, méhviasz. Azonban vannak C és E vitaminokat tartalmazó gyógynövény-kivonatok, valamint növényi olajok. Nem mindegyik termék 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmaz, de ez nem az ördögtől való, mivel a kis mennyiségű mesterségesen előállított összetevőt ugyanolyan feltételrendszer szerint válogatják és tesztelik, hogy semmilyen negatív hatása ne legyen a felhasználó szervezetére nézve.

Miket nem tartalmaznak a Vegan Fox termékei?

- állati származékok
- ásványi olaj
- parabénok és triklozán
- glutén és szója
- GMO (génmódosított alapanyagok)
- paraffin és ftalát
- EDTA (etilén-diamin-tetraecetsav)
- DEA/MEA/TEA